Home > Onderwijs > Nieuwe studenten

Studeren bij de VU betekent verder kijken. Wat je ook studeert, bij de VU kijk je verder dan kennis alleen. Verder dan wat voor de hand ligt. Verder dan de grenzen van je eigen studie. Het betekent studeren met een open blik. Met oog voor de maatschappij en wat daar gebeurt.

De faculteit Aard- en Levenswetenschappen biedt zes bacheloropleidingen aan. Een bachelor duurt drie jaar en daarna kun je ervoor kiezen om een master te volgen.

Ben je benieuwd hoe het is om aan de VU te studeren? Kom eens langs en bezoek één van de vele voorlichtingsactiviteiten!

Hulp bij studiekeuze

Een studie kiezen is niet eenvoudig. De VU wil je graag op weg helpen, omdat we het belangrijk vinden dat je een studie kiest die goed bij je past. Daarom hebben we alle informatie over kiezen en hulp bij studiekeuze bij elkaar gezet. Hier kun je ook zelf opdrachten maken die je helpen met je keuze.

VU Matching

De VU vindt het belangrijk dat je een studie kiest die goed bij je past. Naast het oriënteren op de website, het bezoeken van voorlichtingsdagen en verdiepende activiteiten, helpt VU Matching je met het maken van een goede keuze. Zo vergroot je de kans om je opleiding succesvol te doorlopen.

© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam
Direct naar:

spamfuik@vu.nl